Skip to main content

Valerij Rjabov zna šta nam je i bez analiza

valerij rjabov

Valerij Rjabov uvek zna šta nam je. Ovaj Ukrajinac, neobičnih sposobnosti, za samo par minuta razgovora i posmatranja će znati  da li smo i od čega bolesni i šta nm nedostaje. Kako? Kako to može da zna? Valerij Rjabov koji poslednju deceniju živi i radi na relaciji Lavov – Beograd, sa osmehom odgovora:

-Nisam rentgen, nisam vračara, nisam iscelitelj. Jednostavno znam.  Osećam vašu energiju kroz veoma nežne vibracije. Vidim vašu auru. Vidim njene boje. Znam, kuda treba da se krećem. Imam osećaj.

  Za ovog Ukrajinca neobičnih sposobnosti, najvažniju ulogu u životu  ima duhovnost. Ona je za njega ispred svih i svega.

– Duhovnost – rekao je – duhovnost je sam život.

   Čovek koji je shvatio da poseduje neobične sposobnosti još kao dete, samo što tada nije umeo da ih koristi, počeo je veoma rano da traga za  tom „beskrajnom, dalekom zemljom gde duh slobodno luta”. Tražio je svuda, u knjigama, u ljudima, u stvarima, u učiteljima, u sebi…

– Kada sam je pronašao posle dugog puta shvatio sam da je duhovnost najvažnija od svega na svetu. To je ona informacija koju dajemo i koju primamo. Ona je savršenstvo. Kada se popnemo na taj visoki nivo, ona nam otvara vrata prema drugim svetovima. Mi smo u mogućnosti da prolazimo kroz ta vrata i da stičemo nezamenljiva i neprocenjiva iskustva.

Zbog svega toga naš Ukrajinac ne voli da kaže da je iscelitelj. Više voli da mu kažu da je on duhovan čovek koji pomaže ljudima. Čovek koji jednostavno oseća energiju drugih ljudi, stvari, svemira. I  zahvaljujući njoj zna gde se ta nit prekida u našem organizmu i gde je došlo do „ zastoja”.

-Dobio sam informaciju i koristim je da pomažem ljudima. Ta informacija stigla je do mene volšebnim putevima i  to je energija. To je bog. Ja na to gledam tako kao da je  bog neka šifra, zapravo. Većina ljudi kada izgovori tu reč ima u glavi sliku Boga. To je kao neka vrsta programa. Isto tako, kada kažemo đavo imamo antropomorfne slike. Za mene, bog je energija. Nema lik.

A energija? Kako ona pomaže?

– Ceo svet je energija- odgovara Rjabov.- Energija nije hirurg da vam odseče  loš deo tkiva. Ona  svojim vibracijama pomaže ćelijama da se poprave. Sve se odvija slanjem informacija. Ćelija dalje šalje drugim ćelijama. To je kao kada drvo na tri kilometara u šumi koju je zahvatio požar dobije vibraciju  da je situacija alarmantna. Ja zapravo ljudima pomažem tako što im dajem informaciju i upućujem  da sve sami rade. Čovek sam sebe leči. Kao što sam sebe ume da razboli tako i sam sebe ume da izleči. Tableta ne leči. Ona samo niveliše.

 o Kakav smo narod u energetskom smislu?

-Srbi su u redu – odgovorio je.- Samo imaju malo prenaglašen strah za budućnost, za sebe, za svoju decu, za unuke. Stalno su u tom strahu koji je, verujem, posledica duge istorije ratovanja. Sada će taj duh srpskog naroda početi da se smiruje. Staložiće se. To će se dogoditi u narednom periodu. Sve je krug. Sve se vrti u krug.

  Valerij Rjabov kao i svi lekari leči uzrok, ne posledice. On vidi svako telo i čuje kako mu ono kaže:  Obrati pažnju na mene. On to u dijagnostici i čini. Zahvaljujući različitim sposobnostima kojima je ovladao, poput  fizioterapije, akupresure,  psihologije, kvantne medicine, bioneregije i na kraju fitoterapije,najpre posmatra telo, razgovara sa pacijentom,  pokušava da oseti njegovu energiju i biće i kada mu se mozaik sklopi  – daje dijagnozu i lek. On može vlastitom energijom da  uskladi vašu energiju, da vam direktno, odmah, na licu mesta pomogne, a može i da vam prepiše  jedan od brojnih biljnih lekova koje pravi. Valerij naprosto obožava biljke. 

Koje biljke najviše ceni, pitam?

– Sve- odgovorio je- sve biljke podjednako poštujem i volim. To je kao kad pitate majku desetoro dece koje najviše voli. Sve ih voli.

  Valerij Rjabov više veruje u alternativnu nego u zvaničnu medicinu jer smatra da je ova druga ograničena. Uostalom, kako primećuje, danas na internetu svako može da vidi šta znači kad ga nešto boli, i šta da u tom slučaju pije. Ali, kaže s osmehom, veruje u pametne ljude.

Veruje i da je srećan čovek kada nikome nije dužan, kada živi kako hoće, kada nema brige, kada pomaže ljudima i uživa da daje. Kao što je pravom monahu potrebna samo molitva i ništa više, tako je  čoveku potrebna duhovnost da bi bio srećan. Svako znanje, emocije, sreća, nesreća, sve, baš sve se vrti oko duhovnosti.

                  Dijana Dimitrovska

Vidi još:

arheolog beograd car dušan crna gora dinastija dirigent doktor film gitara glumac glumica istorija istoričar klasična muzika klavir knjiga kosovo i metohija manastir more muzika muzičar narodno pozorište naučnik nemanjići pesnik pisac pluća pozorište profesor profesorka reditelj SAD slikar slikarka srbi Srbija srednjovekovna srbija srpski jezik stefan nemanja stefan prvovenčani teatar turci tvrđava umetnost zlato

Pridruži se klubu čitalaca

San, slika Anrija Rusoa u kojoj naga žena leži na baršunastom otomanu usred džungle iz koje vreba tigar, majmuni i mistični krotitelj zmija

Pridruži se onima koji čitaju

San, slika Anrija Rusoa.

bioenergija, duhovnik, iscelitelj, lavov, ukraina, valerij rjabov


Dijana Dimitrovska

Novinar, pisac, copywriter

Коментар

Оставите одговор

Kupi pdf knjige